Reteta ciuperci clasice umplute pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 875 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, pesmet, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Ciuperci Clasice, Ușor Umplute, Supă clasică de castane cu ciuperci Marsala, și Ardei Umpluți Clasici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Face umplere:
3
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Saut cca. tulpinile de ciuperci tocate și șalotele timp de 4-5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și nucile și presărați sare. Se amestecă bine și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Stingeți focul și adăugați pătrunjelul, herbes de Provence și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Turnați sherry-ul într-un robot de bucătărie, apoi restul umpluturii. Pulse de mai multe ori pentru a obține un amestec fin, aproape o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Umpleți capacele de ciuperci: aruncați capacele de ciuperci cu ulei de măsline. Umpleți fiecare ciupercă cu umplutura și puneți-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Presărați parmezan ras peste fiecare ciupercă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
Coaceți timp de 10-20 de minute la 375 buc.F (190 buc. C), sau până când brânza se rumeneste puțin și puțină apă începe să se adune la baza fiecărei ciuperci. Se lasă să se răcească timp de aproximativ 5 minute înainte de servire.
Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martini & Rossi Sparkling ros nr. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.