Ciuperci Clasice Umplute

Ciuperci Clasice Umplute
Reteta ciuperci clasice umplute pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 875 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, pesmet, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Ciuperci Clasice, Ușor Umplute, Supă clasică de castane cu ciuperci Marsala, și Ardei Umpluți Clasici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Face umplere: 
3
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Saut cca. tulpinile de ciuperci tocate și șalotele timp de 4-5 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați usturoiul și nucile și presărați sare. Se amestecă bine și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Stingeți focul și adăugați pătrunjelul, herbes de Provence și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Turnați sherry-ul într-un robot de bucătărie, apoi restul umpluturii. Pulse de mai multe ori pentru a obține un amestec fin, aproape o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Umpleți capacele de ciuperci: aruncați capacele de ciuperci cu ulei de măsline. Umpleți fiecare ciupercă cu umplutura și puneți-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Presărați parmezan ras peste fiecare ciupercă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1
Coaceți timp de 10-20 de minute la 375 buc.F (190 buc. C), sau până când brânza se rumeneste puțin și puțină apă începe să se adune la baza fiecărei ciuperci. Se lasă să se răcească timp de aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru ciuperci umplute. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martini & Rossi Sparkling ros nr. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista