Ciuperci Clasice Umplute
Reteta ciuperci clasice umplute pot fi făcute în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 875 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, pesmet, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Ciuperci Clasice, Ușor Umplute, Supă clasică de castane cu ciuperci Marsala, și Ardei Umpluți Clasici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc. c).
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Saut cca. tulpinile de ciuperci tocate și șalotele timp de 4-5 minute, amestecând des.
Adăugați usturoiul și nucile și presărați sare. Se amestecă bine și se fierbe încă 2 minute.
Stingeți focul și adăugați pătrunjelul, herbes de Provence și pesmetul.
Turnați sherry-ul într-un robot de bucătărie, apoi restul umpluturii. Pulse de mai multe ori pentru a obține un amestec fin, aproape o pastă.
Umpleți capacele de ciuperci: aruncați capacele de ciuperci cu ulei de măsline. Umpleți fiecare ciupercă cu umplutura și puneți-o pe o foaie de copt.
Presărați parmezan ras peste fiecare ciupercă.
Coaceți timp de 10-20 de minute la 375 buc.F (190 buc. C), sau până când brânza se rumeneste puțin și puțină apă începe să se adune la baza fiecărei ciuperci. Se lasă să se răcească timp de aproximativ 5 minute înainte de servire.