Ciuperci Cheddar Straturi
Stratele Cheddar de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 304 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, margarină, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Straturi De Șuncă Cheddar, Straturi de Cheddar, șuncă și spanac, și Straturi de Broccoli, Cheddar și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Soteți șalotele și usturoiul în margarină într-o tigaie mare la foc mediu-mare până se înmoaie.
Adăugați ciuperci și gătiți până când ciupercile sunt fragede.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați laptele, jumătate și jumătate, ouăle, sarea și piperul într-un castron mare.
Scoateți crustele din pâine și rezervați-le pentru o altă utilizare.
Tăiați felii de pâine în cuburi și adăugați la amestecul de lapte. Se amestecă amestecul de ciuperci și brânza.
Se toarnă amestecul într - un vas de copt uns de 13 x 9 x 2 inci.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc ușor.
Tăiați în dreptunghiuri și serviți imediat.