Ciuperci, Brânză De Capră Și Ulei De Trufe Panini
Ciuperci, brânză de capră și ulei de trufe Panini necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 6.76 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 585 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Roșu Și Brânză De Capră Panini, Sparanghel Și Brânză De Capră Panini, și panini cu brânză de piersici și capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și 2 linguri de cimbru și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt rumenite și moi, aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 15 minute.
Puneți ciupercile într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori până când sunt tocate fin. (Alternativ, le puteți tăia pe o placă cu un cuțit.) Răzuiește-le într-un castron. Zdrobiți în brânza de capră și adăugați cimbrul rămas.
Se toarnă uleiul de trufe, dacă se folosește, și se amestecă bine pentru a se combina.
Tăiați focaccia în 4 bucăți, feliați-le orizontal și stropiți cu puțin ulei de măsline. Pe fund se pune 1/4 din amestecul de ciuperci și se acoperă cu niște rucola.
Puneți blaturile și apăsați ușor fiecare sandwich pentru a-l aplatiza ușor.
Stropiți mai mult ulei de măsline peste vârfuri.
Așezați fiecare sandviș pe o presă panini preîncălzită și grătați până când pâinea este prăjită și brânza începe să se topească, aproximativ 5 minute. Alternativ, preîncălziți o fontă uscată sau o tigaie antiaderentă.
Așezați sandvișul în tigaie și cântăriți-l cu o altă tigaie sau o cărămidă curată învelită în folie. Grătați 5 minute, întoarceți sandvișul, re-cântăriți-l și grătați încă 5 minute.