Ciuperci bezea
Ciupercile bezea ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Această rețetă face 36 de porții cu 42 de calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, sare, albușuri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 614 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 7%. Ciupercile bezea, ciupercile bezea și ciupercile bezea sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C). Tapetați 2 foi de prăjituri cu hârtie de copt sau folie de aluminiu.
Într-un castron mare de sticlă sau metal, folosește un mixer electric pentru a bate spumă albușurile până devine spumoasă.
Adăugați smântână de tartru, sare și vanilie. Continuați să bateți până când albușurile țin vârfuri moi. Presărați treptat zahărul pentru a nu se scufunda până la fund și continuați să bateți până când amestecul ține vârfuri tari și strălucitoare.
Puneți un vârf rotund într-o pungă de patiserie și umpleți punga până la jumătate cu bezea. Pentru a întinde capacele de ciuperci, stoarceți grămadă rotundă de bezea pe una dintre foile de biscuiți pregătite. Trageți punga în lateral pentru a evita apariția vârfurilor în partea de sus. Pentru tulpini, presă un pic de bezea pe cealaltă foaie, apoi trageți punga în sus. Ar trebui să semene cu sărutările de bomboane. Nu vă faceți griji pentru a face toate piesele exact la fel. Ciupercile vor arăta mai naturale dacă bucățile au dimensiuni diferite. Pudrați ușor capacele de ciuperci cu cacao folosind o sită mică sau o strecurătoare.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când capacele sunt suficient de uscate pentru a fi îndepărtate cu ușurință de pe foile de biscuiți. Se lasa deoparte sa se raceasca complet. Topiți ciocolata de acoperire într-un castron de metal peste apă clocotită sau într-un castron de sticlă la cuptorul cu microunde, amestecând din când în când până se omogenizează.
Faceți o mică gaură în fundul unei ciuperci.
Întindeți ciocolata peste fundul capacului. Înmuiați vârful unei tulpini în ciocolată și apăsați ușor în gaură. Când ciocolata se întărește, se vor ține împreună. Repetați cu bucățile rămase. A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat sau tava.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Lexème Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted