Ciuperci Balsamice
Ciupercile balsamice sunt o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 207 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 2637 de fani. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet balsamic, ciuperci, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ciuperci Balsamice, Ciuperci Sotate Balsamice, și Ciuperci în oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati usturoiul in ulei de masline timp de 1 pana la 2 minute. Nu rumeniti usturoiul.
Adăugați ciupercile și gătiți încă 2 minute, amestecând ocazional. Amestecați oțetul balsamic și vinul, gătiți încă 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.