Ciuperci Balsamice

Ciuperci Balsamice
Ciupercile balsamice sunt o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 207 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 2637 de fani. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet balsamic, ciuperci, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ciuperci Balsamice, Ciuperci Sotate Balsamice, și Ciuperci în oțet Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati usturoiul in ulei de masline timp de 1 pana la 2 minute. Nu rumeniti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
2
Adăugați ciupercile și gătiți încă 2 minute, amestecând ocazional. Amestecați oțetul balsamic și vinul, gătiți încă 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
VinVin
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista