Ciuperci All-in-one-coapte

Ciuperci All-in-one-coapte
Ciupercile All-in-one-coapte sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 343 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci foarte de câmp, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Ciuperci Coapte Crocante, Capace De Ciuperci Coapte, și Ciuperci Portobello La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Stropiți puțin ulei de măsline peste baza unui vas de copt ceramic, apoi introduceți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți cu uleiul rămas și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți timp de 15 minute până se înmoaie, apoi scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți feliile de șuncă în jurul ciupercilor pentru a crea buzunare mici. Crăpați ouăle în buzunare, apoi reveniți la cuptor timp de 10 minute până când albușul este setat și gălbenușul este încă puțin curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți scooped direct din vas. Excelent cu fasole și chipsuri coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista