Ciuperci All-in-one-coapte
Ciupercile All-in-one-coapte sunt un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 343 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci foarte de câmp, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Ciuperci Coapte Crocante, Capace De Ciuperci Coapte, și Ciuperci Portobello La Cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Stropiți puțin ulei de măsline peste baza unui vas de copt ceramic, apoi introduceți ciupercile.
Stropiți cu uleiul rămas și condimentați.
Coaceți timp de 15 minute până se înmoaie, apoi scoateți din cuptor.
Puneți feliile de șuncă în jurul ciupercilor pentru a crea buzunare mici. Crăpați ouăle în buzunare, apoi reveniți la cuptor timp de 10 minute până când albușul este setat și gălbenușul este încă puțin curgător.
Serviți scooped direct din vas. Excelent cu fasole și chipsuri coapte.