Citrus Mahi Mahi Tacos

Rețeta Citrus Mahi Mahi Tacos ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oregano, fileuri mahi mahi, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos de pește Mahi Mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa, și Tacos Mahi Mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o bucată mare de folie de aluminiu pe o foaie de copt; aranjați fileurile de pește una lângă alta pe folie și presărați cu 1/2 linguriță de sare.
Combinați pasta achiote, sucul de lămâie, sucul de portocale, oregano, chimen, scallions, pudră de chile, oțet și zahăr brun într-un blender; puls până la neted.
Se toarnă amestecul peste pește și se întoarce pentru a acoperi folosind clești. Împrăștiați crengile de cimbru și frunzele de dafin peste pește, apoi acoperiți cu felii de portocale. Acoperiți peștele cu o altă bucată de folie și sertizați marginile pentru a sigila bine. Marinați la frigider, 1 până la 4 ore.
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 475 grade F.
Transferați peștele la cuptor și coaceți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Scoateți ierburile și feliile de portocale.
Serviți peștele în tortilla cu toppinguri asortate.
Tăiați 2 ciorchini de ceapă de primăvară; înjumătățiți pe lungime, dacă este mare. Gatiti intr-o tigaie mare din fonta la foc mediu-mare pana se inmoaie si se innegreste, 5 pana la 8 minute.
Se taie în bucăți și se presară cu suc de lămâie și sare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.