Citrus burst syllabub cu fursecuri cu inimă de migdale

Citrus burst syllabub cu cookie-uri de inimă de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de mâncare laterală. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 716 calorii, 8g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, migdale măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Briose Cu Explozie De Citrice, Biscuiți Cu Migdale Citrice, și Citrice proaspete cu fursecuri Gelato și migdale.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți cookie-urile. Cu o lingură de lemn, bateți împreună untul și zahărul într-un castron până devin palide. Se amestecă făina, vanilia, coaja de lămâie, migdalele măcinate și oul. Folosind mâinile, aduceți împreună într-un aluat. Formați într-un disc. Se înfășoară în pergament de copt și se răcește timp de 1 oră.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul la aproximativ 3 mm grosime. Folosind un tăietor de prăjituri, tăiați aprox 12 inimi (sau rotunde) și puneți cu grijă pe o foaie de copt antiaderentă.
Ungeți ușor cu puțin ou bătut și apăsați ușor în niște migdale fulgi. Introduceți congelatorul timp de 10 minute, apoi coaceți timp de 12-15 minute până când sunt aurii și fierte. Se răcește pe un suport de sârmă. Cookie-urile se vor păstra câteva zile într-un recipient etanș.
Pentru baza syllabub, puneți sucurile de portocale și lămâie, zesturile rase și lichiorul într-un castron.
Adăugați zahărul și amestecați pentru a se dizolva. Se poate face dimineața.
Chiar înainte de servire, adăugați crema la bază și bateți până se formează vârfuri moi.
Se servește acoperit cu segmentele portocalii și coaja de portocală, cu fursecurile.