Citrus Beurre Blanc

Citrus Beurre Blanc
Citrus Beurre Blanc ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 326 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de portocale, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Șampanie-Citrus Beurre Blanc, Somon cu scânduri de cedru cu Crab și citrice Beurre Blanc, și Grouper prăjit cu Risotto de fructe de mare și șampanie-Citrus Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună vinul, sucurile, șalotele și smântâna într-o cratiță medie și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional și se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Reduceți căldura la minim și bateți în unt, 1 lingură. la un moment dat. Scoateți imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista