Citrice și rozmarin carne de porc la grătar

Citrice și rozmarin carne de porc la grătar
Citrice și rozmarin carne de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 846 calorii, 40g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oregano, un ulei de măsline Generos, cartofi foarte jupuiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Citrice și soia-marinat muschiulet de porc la gratar, Friptură De Porc Cu Rozmarin La Grătar, și rozmarin lamaie shortbread + un spritzer de citrice rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un bol cu bici sau furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Cotletele se usucă cu prosoape de hârtie și se freacă cu condimente. Întoarceți cotletele în marinadă și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Se condimentează cotletele cu condimente de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
4
Cotlete de grătar pe grătar electric interior preîncălzit la mare timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau prăjiți tigaia la foc mediu mare pentru același timp sub un cort de folie de staniu liber într-o tigaie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Serviți cotletele cu roșii uscate la soare și cartofi și salată de portocale și Oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6
Fierbeți roșiile uscate la soare tocate și cartofii tăiați 10 minute în suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
În ultimele 3 minute ale timpului de gătit pe cartofi, adăugați floretele de broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
B ZahărB Zahăr
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Scurgeți și întoarceți roșiile plumped și cartofii fierți în tigaia caldă pentru a se usca. Rochie combo de roșii-cartofi cu pătrunjel, ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista