Citrice și ciuperci de soia
Citrice și ciuperci de soia este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Citrice-Ciuperci Marinate, Provocarea principală: ciuperci roșii de citrice cu chili cu dovlecei la grătar, și Fripturi Ribeye și ciuperci cu o plantă, citrice și unt de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați bine. Aruncați ușor pentru a acoperi bine ciupercile. La frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional. 017AppBevMX1_vrtqxp 9/4/07 11: 06 Pagina 22
Scurgeți ciupercile, rezervând marinada. Aranjați ciupercile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute sau până se înmoaie.
Se fierbe 5 minute sau până se înmoaie. În timp ce ciupercile se fierb, puneți marinada rezervată într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 2 linguri. Aruncați ușor ciupercile cu marinată redusă.
Serviți cald sau la temperatura camerei cu murături din lemn.