Citrice Trio Unt Scufundare Cookie-Uri

Citrice Trio Unt Scufundare Cookie-Uri
Citrice Trio unt scufundare cookie-uri necesită în jurul valorii de 44 minute de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 60. Un amestec de praf de copt, Finley grătare coaja de la 1emon, sare dash, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioase. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Rulouri de primăvară și ouă cu trio de sosuri asiatice, Cookie-Uri Cu Unt De Citrice, și Un Trio de fursecuri de migdale fără făină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bucurați-vă de aceste cookie-uri inspirate de delicioase langues-de-chat, delicate cookie-uri de ceai francez. Îmi plac acestea cu cafea, ceai sau chiar cu ciocolată caldă bogată perfectă pentru scufundare în timp ce sorbiți! Sau, puteți chiar să înmuiați prăjiturile în ciocolată topită sau caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată CaldăCiocolată Caldă
CiocolataCiocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cookie-uriCookie-uri
CafeaCafea
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
CeaiCeai
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Adăugați untul, crema de brânză, zahărul și vanilia în vasul unui mixer de suport. Bateți la viteză medie-mare până la crem, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. La cea mai mică viteză, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, doar până la amestecare. Împărțiți aluatul în 3 boluri și amestecați ușor diferitele zesturi dintre boluri, făcând 3 bătăi cu aromă de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
BatetiBateti
5
Răzuiți fiecare aluat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/4 inci sau o pungă de plastic robustă, cu colțul tăiat. Țevi benzi lungi de 2 inci, la aproximativ 2 inci distanță, pe o foaie de copt rece necăptușită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
6
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Repetați cu celelalte loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt câteva minute înainte de a scoate cu o spatulă pentru a se răci complet pe raftul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuptorCuptor
8
Serviți cu ceai sau cafea, sau doar ciuguliți...dependență!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
CeaiCeai
9
Nota bucătarului: pentru puriștii cookie-urilor cu unt: acestea sunt, de asemenea, delicioase fără zest!
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
10
* Notă: Această rețetă a fost actualizată începând cu 8 decembrie 200
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Adăugați margarina, crema de brânză vegană, zahărul și vanilia în vasul unui mixer de suport. Bateți la viteză medie-mare până la crem, aproximativ 1 minut. (Amestecul va arăta puțin separat în acest moment. Nu vă faceți griji, se reunesc - răzuiți părțile laterale ale bolului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cremă VeganăBrânză Cremă Vegană
MargarinăMargarină
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
13
Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. La cea mai mică viteză, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, doar până la amestecare. Împărțiți aluatul în 3 boluri și amestecați ușor diferitele zesturi dintre boluri, făcând 3 bătăi cu aromă de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
BatetiBateti
14
Răzuiți fiecare aluat într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/4 inci sau o pungă de plastic robustă, cu colțul tăiat. Pipe 2-inch benzi lungi despre 2-inch afară pe o foaie de copt necăptușit rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
15
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Repetați cu celelalte loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt câteva minute înainte de a scoate cu o spatulă pentru a se răci complet pe raftul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
CuptorCuptor
17
Serviți cu ceai sau cafea, sau doar ciuguliți...dependență!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
CeaiCeai
18
* Notă: Această rețetă a fost actualizată începând cu 8 decembrie 2009.
DificultateExpert
Gata În44 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista