Citrice-ghimbir sfeclă prăjită și morcovi
Citrus-ghimbir sfeclă prăjită și morcovi necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 59 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sfeclă De Ghimbir Portocaliu Cu Morcovi, Sfeclă glazurată cu lămâie-ghimbir și morcovi cu nuci prăjite, și Sfeclă prăjită și morcovi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți deoparte 1/2 cană fiecare sfeclă și morcovi pentru pansament.
Așezați sfecla și morcovii rămași într-un vas de copt de 9x13 inch, stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, presărați cu sare de mare și aruncați pentru a acoperi. acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți legumele în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Între timp, așezați sfecla și morcovii rezervați într-un blender.
Adăugați sucul de grapefruit, sucul de lămâie, oțetul, mierea, ghimbirul, sosul de soia și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă până se omogenizează. După ce legumele s-au prăjit timp de 15 minute, amestecați sosul de citrice, apoi recuperați-vă și continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, cu aproximativ 45 de minute mai mult.