Citrice Balsamic Glazurate Somon

Citrus Balsamic glazurate somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 616 calorii, 68G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.13 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Somon Glazurat Cu Citrice, Somon glazurat cu citrice, și Somon Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Frecați somonul cu sare și piper.
Așezați somonul în vasul de copt superficial de 2 litri.
Stropiți cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 15 minute sau până când fulgii de pește ușor cu furculița.
Bateti otetul balsamic, amidonul de porumb, sucul de portocale si zaharul brun in cratita medie.
Se adaugă bulionul de pui și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la foc mic, amestecând până când amestecul se îngroașă. Aranjați somonul pe platoul de servire și serviți cu sos.
Serviți peste orez alb fierbinte, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.