Citește și: Big Mama ' s Chow-Chow

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Big Mama ' s Chow-Chow. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 857 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de oțet distilat, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum să gătești yaki-chow, o încrucișare între yakisoban și Chow mein, Cum de a găti: Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, și Burgeri Bluegrass cu porumb prăjit dulce Chow - Chow și șuncă de țară.
Instrucțiuni
Într-o oală medie nereactivă, combinați varza, ardeii grași, ceapa și roșiile (legumele crude ar trebui să fie egale cu 2 1/2 până la 3 litri). Se amestecă sarea, se acoperă oala și se lasă legumele să stea la temperatura camerei timp de 4 până la douăsprezece ore.
Se scurge bine într-o strecurătoare.
Clătiți oala și adăugați oțetul, zahărul, semințele de țelină și turmericul. Aduceți la fierbere.
Adăugați legumele scurse, reveniți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră amestecând ocazional.
Se servește cald sau rece.