Cireșele dulci și acre și hrișca se sfărâmă

Cireșele dulci și acre și hrișca se sfărâmă
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Crumble de cireșe dulci și acre și hrișcă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cireșe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartea de copt dulce Melissa: plăcintă cu vișine cu Crumble de fistic, Crumble De Vișine, și Plăcintă Cu Vișine Cu Crumble De Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați cireșe,zahăr, oțet și amidon de porumb într-un castron mare;transferați într-un vas de copt de 1,5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1
Combinați semințele de floarea soarelui, făina de hrișcă, semințele de susan,semințele de in, amidonul de porumb, sarea și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu. Folosind degetele, lucrați untîn amestecul de semințe până când se reunește.Împărțiți-vă în aglomerări mici și împrăștiați fructele excesive; presărați restul de 1 lingură de zahăr peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De HrișcăFăină De Hrișcă
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Semințe De InSemințe De In
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți se sfărâmă până când topping este de aurmaro și fructe este barbotare și siropos,65-75 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Faceți înainte: toppingul necoapte poate fifăcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista