Cireșe în sirop de vin și vanilie rossimbrox

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru cutia dvs. de rețete, cireșe în vin și sirop de vanilie de la rossimbrox ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 3,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 270 calorii. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână vin de la rossimbrox, cireșe, zahăr demerara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 16%. Cireșe În Sirop De Vin Condimentat, Cireșe În Sirop De Vin Roșu, și Cireșe în sirop de vin condimentat cu crutoane de tort sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Răsturnați vinul într-o tigaie medie, apoi adăugați păstaia de vanilie în tigaie cu zahărul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până se dizolvă zahărul.
Pietruiți cireșele dacă doriți sau lăsați-le așa cum sunt.
Se adaugă în tigaie și se gătește ușor timp de 6 minute.
Scoateți cu o lingură cu fante într-un castron. Creșteți căldura, apoi fierbeți lichidul timp de 8-10 minute până când este ușor siropos.
Se toarnă peste cireșe și se servește cald sau rece în boluri de sticlă.