Cireșe în sirop de vin condimentat
Cireșele în sirop de vin condimentat necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 250 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,42 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de zahăr, kirsch, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cireșe În Sirop De Vin Condimentat, Cireșe în sirop de vin condimentat cu crutoane de tort, și Cireșe În Sirop De Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Legați frunza de dafin, cuișoarele, boabele de piper și coaja împreună într-o pungă de pânză de brânză.
Combinați Zinfandel, kirsch, apă, zahăr și pungă de pânză de brânză într-o cratiță grea de 4 litri și aduceți la fierbere.
Adăugați cireșe proaspete sau congelate cu orice sucuri, băț de scorțișoară și fasole de vanilie și fierbeți, neacoperite, până când cireșele sunt fragede, dar își păstrează forma, 3 până la 4 minute.
Scurgeți cireșele într-o sită așezată peste un castron. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie împreună cu fasole de vanilie, băț de scorțișoară și pungă de pânză de brânză și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, aproximativ 12 minute. Răciți ușor lichidul și aruncați fasolea de vanilie, bățul de scorțișoară și punga de brânză.
Transferați cireșele și lichidul răcit în borcan și răciți, acoperite, cel puțin 2 ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
* Cireșele pot fi păstrate în borcan, refrigerate, până la 1 lună.