Cireșe murate în oțet de vin roșu cu scorțișoară
Cireșele murate în oțet de vin roșu cu scorțișoară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 103 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Încercați Ouă De Prepeliță Murate-Oțet De Vin Roșu, Ceapă Roșie Murată, și Cireșe Cu Oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați cireșele. Pierce fiecare dintre cireșe de mai multe ori cu o furculiță; deoparte.
Așezați oțetul și ingredientele rămase într-o cratiță nonaluminică; aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul de oțet printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de oțet în tigaie; aduceți la fierbere.
Lingurați cireșele în borcane fierbinți; acoperiți cu amestec de oțet fierbinte, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch. Acoperiți borcanele cu capace metalice; înșurubați benzile. Mișto. La frigider cu cel puțin 2 săptămâni înainte de servire.