Ciori Negri La Grătar
Ciorile negre la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 537 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de soia, găini Cornish rock, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ciori Negri La Grătar, Fasole la grătar alb-negru, și Fenicul la grătar cu pansament de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați găinile într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă sau într-un vas mare de sticlă de mică adâncime. Într-un castron mic, amestecați sosul de soia, zahărul brun, uleiul de susan, rădăcina de ghimbir, fulgii de piper, 3 linguri de ceapă și usturoiul; se toarnă marinada peste găini. Sigilați punga sau acoperiți vasul. Refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți găinile din marinată; aruncați marinada.
Așezați găinile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar la foc mare. Grătar de acoperire; gătiți 14 până la 16 minute, întorcându-vă ocazional, până când sucul de găini este limpede atunci când bucățile cele mai groase sunt tăiate până la os (cel puțin 165 buc.f).
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se presară cu semințe de susan și ceapă verde.