Ciorchini De Nuci De Ciocolată-Macadamia
Ciocolata-macadamia nuci clustere ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, vanilia, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciorchini De Nuci De Ciocolată-Macadamia, Ciorchini De Nuci De Ciocolată-Macadamia, și Ciorchini De Nuci De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un vas termorezistent așezat peste (dar fără a se atinge) abia fierbând apă într-o tigaie, amestecați ciocolata dulce-amăruie și 1/4 cană de unt adesea până când amestecul este topit și neted.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți zahărul, ouăle și vanilia până se omogenizează.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până se omogenizează bine. Se amestecă făina și praful de copt, apoi se bate doar până se umezesc. Se amestecă nuci de macadamia, chipsuri de ciocolată și nucă de cocos.
Aruncați aluatul în porții de 1 lingură la aproximativ 2 inci distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când sunt ferme pe margini, dar încă moi atunci când sunt presate la mijloc, 8 până la 10 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.