Ciorchini De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciorchinii de miere. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 123 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ovăz laminat, nuci, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ciorchini De Miere, Ciorchini de miere de ovăz Granola Baruri, și Ciorchini de miere de pui prăjit la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ungeți 2 mini cutii de brioșă sau folosiți 1 staniu și coaceți în 2 loturi. Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mic. Între timp, într-un castron mare, combinați ovăzul, nuca de cocos, nucile și făina și amestecați. Se amestecă mierea în untul topit și se aduce la fierbere, amestecând des.
Se toarnă amestecul de unt peste ingredientele uscate și se amestecă bine. Apăsați 1 lingură de amestec în fiecare ceașcă mini briose.
Coaceți până abia începe să se rumenească, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și apăsați imediat o jumătate de nuc deasupra fiecărui buchet de miere.
Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie, apoi se transferă într-un suport de sârmă și se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș.