Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ciorba Elvețiană Sotată cu ceapă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă roșie, Chard Elvețian Sotat, și Chard Elvețian Sotat.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile și coastele centrale din smog, aruncând orice porțiuni dure, apoi tăiați tulpinile și coastele în cruce în bucăți de 2 inci. Stivați frunzele de smog și înfășurați-le pe lungime în cilindri.
Tăiați Cilindrii transversal pentru a face benzi late de 1 inch.
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare și grea la foc mediu până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa și usturoiul cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, acoperite, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați tulpini și coaste de bietă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când tulpinile sunt doar fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați frunzele de smog în loturi, amestecând până se ofilesc înainte de a adăuga următorul lot și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-un bol de servire.
* Chard poate fi spălat, uscat și tăiat cu 2 zile înainte și răcit în pungi sigilate căptușite cu prosoape de hârtie umezite.* Chard poate fi gătit cu 4 ore înainte și reîncălzit la foc mic pe aragaz sau într-un cuptor cu microunde.