Ciorbă de Bean și fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Ciorba de ciorbă și fasole albă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, brânză elvețiană, parmezan proaspăt ras și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, Ciorbă de bietă, fasole albă și cartofi, și Supă De Fasole Albă Și Curcubeu.
Instrucțiuni
Clătiți bine mătgul și tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate; rupeți frunzele din tulpini. Tăiați subțire tulpinile în cruce; tăiați frunzele în bucăți de 1 inch.
Se toarnă ulei într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu.
Adăugați tulpini de bietă și usturoi; amestecați des până când tulpinile sunt moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați frunze de smog, bulion și 3 căni de apă (Vezi notele). Aduceți la foc mic; gatiti, amestecand ocazional, pana cand smogul este fraged pentru a musca, cu 10 minute mai mult.
Adăugați fasolea și amestecați ocazional până când este fierbinte, 1 până la 2 minute. Se amestecă 1/2 cană parmezan și se adaugă sare și piper după gust. Oală în boluri; oferiți mai mult parmezan de adăugat la masă.