Ciorbă de Bean și fasole albă

Ciorbă de Bean și fasole albă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Ciorba de ciorbă și fasole albă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, brânză elvețiană, parmezan proaspăt ras și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă, Ciorbă de bietă, fasole albă și cartofi, și Supă De Fasole Albă Și Curcubeu.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine mătgul și tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate; rupeți frunzele din tulpini. Tăiați subțire tulpinile în cruce; tăiați frunzele în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Se toarnă ulei într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați tulpini de bietă și usturoi; amestecați des până când tulpinile sunt moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați frunze de smog, bulion și 3 căni de apă (Vezi notele). Aduceți la foc mic; gatiti, amestecand ocazional, pana cand smogul este fraged pentru a musca, cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați fasolea și amestecați ocazional până când este fierbinte, 1 până la 2 minute. Se amestecă 1/2 cană parmezan și se adaugă sare și piper după gust. Oală în boluri; oferiți mai mult parmezan de adăugat la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista