Ciorbe De Miel Fierte Cu Măsline Verzi Și Caise

Ciorbe De Miel Fierte Cu Măsline Verzi Și Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de miel fiert cu măsline verzi și caise. O porție conține 666 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.51 pe portie. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, cimbru, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat, Coadă de miel înăbușită cu portocale și măsline, și Pui fiert cu caise, măsline verzi și cuscus cu ierburi.

Instrucțiuni

1
În primul rând, doriți să marinați gambele de miel timp de câteva ore pentru a pătrunde cu adevărat în aroma profundă; vinul fragilizează și carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Puneți gambele într-un bol mare de sticlă și condimentați cu sare și piper. Rupeți cimbrul și rozmarinul cu mâinile pentru a elibera uleiurile și aruncați-le deasupra mielului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Gât De PuiGât De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați coaja de lămâie, usturoiul, cuișoarele, scorțișoara, boabele de piper, frunzele de dafin și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se toarnă sticla de vin, se acoperă și se dă la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Aliniați câteva straturi de prosoape de hârtie pe tejghea. Trageți coapsele de miel din marinada de vin (rezervându-l pentru mai târziu) și așezați-le pe prosoapele de hârtie, acoperiți cu mai multe prosoape de hârtie și uscați carnea foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Puneți făina într-un platou mare și puțin adânc și condimentați-o cu o cantitate echitabilă de sare și piper. Dragați cojile de miel în făina condimentată; atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Shanks De MielShanks De Miel
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Puneți un cuptor olandez mare sau alt vas cu fund greu la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Căutați coada de miel, întorcându-vă cu atenție cu clești, astfel încât toate părțile să aibă o culoare caramel maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Shanks De MielShanks De Miel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Stropiți cu puțin mai mult ulei, dacă este necesar. Faceți acest lucru în loturi dacă gambele sunt mari și arată aglomerate în oală. Tulpina marinata rezervarea vinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați vinul, rămânând 2 bețișoare de scorțișoară, rămânând 2 crenguțe de cimbru și lucrurile din marinată. Gatiti pana se reduce usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Se toarnă în stoc și se adaugă ceapa, morcovii, măslinele și caisele; se aduce la fierbere. Acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Se introduce la cuptor pentru 2 1/2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Transferați gambele de miel pe un platou mare. Puneți ceapa, măslinele și caisele peste ele. Se strecoară sucurile de fiert și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Shanks De MielShanks De Miel
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
14
Se toarnă sosul peste platou și se servește cu niște pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista