Ciorbe de miel de primăvară pe ciuperci de stridii

Ciorbe de miel de primăvară pe ciuperci de stridii
Cotletele de miel de primăvară pe ciupercile de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 686 calorii, 58G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $14.72 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de bulion de pui mai puțin sodiu, sare kosher, muștar măcinat cu piatră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel De Primăvară La Grătar (De La Fwdgf), Cotlete De Miel Cu Legume Prăjite Și Risotto De Mazăre De Primăvară, și Cotlete de miel cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Combinați muștarul, rozmarinul și cimbrul. Frecați mielul cu jumătate de amestec de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Combinați 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, amestecul de muștar rămas, vinul și uleiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ciuperci; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
6
Așezați mielul pe raftul unei tigaie pentru broiler sau a unei tigaie acoperită cu spray de gătit. Lingura amestec de ciuperci în partea de jos a pan acoperite cu spray de gătit; loc rack în tigaie peste ciuperci. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a 1 cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 140, amestecând amestecul de ciuperci după 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Așezați 1 cotlet de miel pe fiecare dintre cele 2 farfurii; păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
9
Scoateți raftul din tigaie; adăugați bulion la amestecul de ciuperci din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Așezați tigaia la foc mediu-mare; gătiți 5 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Serviți mielul cu amestec de ciuperci și cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
Revista