Ciorbe De Lămâie
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Buttercups lamaie un try. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 200 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, untul, făina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buttercups, Bomboane De Ciocolată, și Carlotte de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete sau folosind degetele, combinați făina și sarea într-un castron mare.
Adăugați untul și, folosind vârful degetelor, strângeți ingredientele împreună într-un amestec nisipos și sfărâmicios. Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer de mână), amestecați smântâna și gălbenușul de ou până la foarte neted.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până când aluatul se reunește. Aluatul se poate simți puțin uscat. Formați-vă într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și răciți cel puțin 4 ore sau peste noapte. Într-un bol, amestecați crema de brânză, oul, zahărul, vanilia și coaja de lămâie. Pe o suprafață de lucru cu praf gros cu zahăr de cofetari, întindeți patiseria într-o formă pătrată sau dreptunghiulară, groasă de 1/8 inci. Folosind vârful unui cuțit ascuțit sau al unui tăietor de pizza, tăiați în pătrate de 3 pe 3 inci.
Așezați o linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Ridicați un pătrat, adunând centrul pătratului în jurul umpluturii într-o ceașcă. Țineți-l în degetele unei mâini. Folosiți degetele celeilalte mâini pentru a împinge ușor punctele medii ale laturilor spre interior, astfel încât cele 4 colțuri să devină punctele petalelor. Cookie - ul va arăta ca o floare care se deschide.
Așezați cookie-ul într-o ceașcă mini briose. Repetați cu pătratele rămase și refrigerați 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Coaceți până se rumenesc ușor, 25 până la 30 de minute.
Se lasă să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă.