Ciorba elvețiană Sotată cu var
Swiss Chard sote cu var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 110 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare kosher, var, chard elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Încercați Saut Inktifed Swiss Chard, Ciorbă Elvețiană Sotată, și Ciorbă Elvețiană Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile de ciorbă în bucăți de 1/2 inci. Stivați frunzele de ciorbă, rotiți-le strâns într-un cilindru și tocați-le în fâșii de 1/2 inci; tocați benzile în jumătăți.
Încălziți aproximativ jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti tulpinile de ciorba tocata in ulei fierbinte pana la cald, aproximativ 1 minut. Amestecați frunzele de ciorbă cu tulpinile; gătiți și amestecați împreună încă 1 minute.
Stropiți uleiul de măsline rămas peste amestec și amestecați pentru a acoperi. Continuați să gătiți și să amestecați până când frunzele sunt aproape ofilite, 4 până la 5 minute.
Se scoate de pe foc și se presară imediat sare kosher și se strecoară jumătate de var peste ciorbă. Se amestecă pentru a condimenta uniform.