Ciorba elvețiană Sotată cu var

Ciorba elvețiană Sotată cu var
Swiss Chard sote cu var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 110 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare kosher, var, chard elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 87%. Încercați Saut Inktifed Swiss Chard, Ciorbă Elvețiană Sotată, și Ciorbă Elvețiană Sotată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de ciorbă în bucăți de 1/2 inci. Stivați frunzele de ciorbă, rotiți-le strâns într-un cilindru și tocați-le în fâșii de 1/2 inci; tocați benzile în jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Încălziți aproximativ jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti tulpinile de ciorba tocata in ulei fierbinte pana la cald, aproximativ 1 minut. Amestecați frunzele de ciorbă cu tulpinile; gătiți și amestecați împreună încă 1 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chard ElvețianChard Elvețian
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Stropiți uleiul de măsline rămas peste amestec și amestecați pentru a acoperi. Continuați să gătiți și să amestecați până când frunzele sunt aproape ofilite, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Se scoate de pe foc și se presară imediat sare kosher și se strecoară jumătate de var peste ciorbă. Se amestecă pentru a condimenta uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista