Ciorap-It-To-Me Bundt Tort
Sock-it-to-Me Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 298 calorii, 3G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, smântână, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciorap Pentru Mine (Tort), Ciorap-l la mine tort, și Tort Cu Șosete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. ungere 12-Cupa canelat tub tort pan cu scurtarea sau spray de gătit; ușor făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
În castron mic, se amestecă împreună scorțișoară
Se presară peste aluat în tigaie.
Se toarnă aluatul rămas deasupra.
Coaceți 55 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii și Centrului tigaiei.
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.