Ciolan Sandwich
Ciolan Sandwich este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de busuioc, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Schweinshaxe (Articulație De Porc Germană), A la schweinshaxe (articulație de porc prăjită în stil German), și Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Sandwich Indian s.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Adăugați porumbul în oală și fierbeți timp de 2 minute, până când este lucios.
Lăsați să se răcească, apoi tăiați sâmburii din știulete.
Puneți apa la fiert și adăugați homarul. Gatiti la foc mare timp de 13 minute, doar pana cand homarul devine rosu. Scufundați imediat homarul în apa cu gheață pentru a se răci. Răsuciți coada și ghearele. Crăpați cojile și scoateți carnea.
Tăiați patru felii groase de 1/2 inch din coadă și alte 4 dintr-o gheară și rezervați pentru garnitură. Tăiați grosolan homarul rămas.
Într-un castron mediu, folosind spatele unei linguri, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu un vârf de sare.
Adăugați maioneza, busuiocul, arpagicul, ceapa, coaja de lămâie și un vârf generos de piper. Îndoiți homarul tocat și porumbul și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră.
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu boia afumată și un vârf generos de sare. Într-un alt castron puțin adânc, bateți ouăle cu laptele și condimentați cu sare și piper. Dragați feliile de roșii verzi în amestecul de făină, atingând excesul. Înmuiați feliile în amestecul de ouă și apoi din nou în făină.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați feliile de roșii și prăjiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și crocante, aproximativ 4 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară ușor cu sare.
Transferați 4 felii de roșii prăjite în farfurii. Se acoperă cu salata de homar și o altă roșie prăjită; apăsați ușor pentru a compacta sandvișurile.
Încingeți sandvișurile cu articulații cu bucățile de homar rezervate și serviți imediat.