Cioda de somon de nord-vest
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Northwest Somon Chowder ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Pentru 1,79 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 316 calorii . Mergeți la magazin și luați unt, iarbă de mărar, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 87 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 60% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioda de porumb cu somon și dovlecei , Cioara de creveți Cajun și Cioda de pui cu Enchilada .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căleți țelina, ceapa, ardeiul verde și usturoiul în unt până când legumele sunt fragede.
Adăugați bulion, cartofi, morcovi, sare, piper și mărar; aduce la fierbere.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute sau până când legumele sunt aproape fragede. Se amestecă porumbul, smântâna și somonul. Se fierbe timp de 15 minute sau până când se încălzește.