Cioda cremoasa de sunca
Cioda cremoasă de șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 394 de calorii, 16 g de proteine și 26 g de grăsimi. Pentru 1,43 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână piper, jumătate de smântână, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, care este solid. Încercați Cioda cremoasă de cartofi și porumb cu șuncă, Cioda cremoasă de cartofi și porumb cu șuncă și Cioda cremoasă de cartofi și porumb cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Între timp, într-o altă cratiță mare, fierbeți ceapa în unt la foc mediu timp de 4 minute. Se amestecă făina, sarea, piperul și nucșoara; se adauga treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă smântâna și brânza.
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet.
Scurgeți cartofii; se adaugă în aragazul lent. Se amestecă șunca. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore.
Se amestecă broccoli. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling
Ciudă în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Piccini Chianti Classico]()
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.