Ciocolată-Toffee Shortbread Degete
Rețeta de ciocolată-Toffee Shortbread Fingers este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de walkers butter shortbread fingers, ulei vegetal, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Ciocolată Shortbread Degete, Degete De Pâine Scurtă Cu Ciocolată, și Ciocolată Toffee Shortbread Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați câteva foi de copt cu hârtie pergament.
Combinați nucile și bucățile de caramel într-un castron puțin adânc.
Combinați ciocolata și uleiul într-un castron mic pentru microunde.
Încălziți ciocolata în cuptorul cu microunde la maxim până se topește, 30 de secunde până la 1 minut, în funcție de puterea cuptorului cu microunde. Se amestecă până se omogenizează. (Alternativ, puneți apă la o adâncime de 1 inch în fundul unui cazan dublu sau al unei cratițe mari și aduceți la foc mic.
Așezați chipsurile de ciocolată și uleiul în partea superioară a cazanului dublu sau într-un vas din oțel inoxidabil suficient de mare pentru a se odihni deasupra cratiței fără a atinge apa.
Se încălzește, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește.)
Țineți un cookie la un capăt și înmuiați-l în ciocolată, întorcându-l, pentru a acoperi trei sferturi din cookie; lăsați excesul să picure înapoi în castron. Țineți cookie-ul peste vasul cu nuci și bucăți de caramel și presărați o parte din amestec pe partea superioară acoperită cu ciocolată și pe părțile laterale ale cookie-ului.
Așezați cookie-ul pe o foaie de copt pregătită. Repetați cu cookie-urile rămase.
Lăsați fursecurile să se odihnească până când ciocolata este setată, aproximativ 30 de minute.
Degetele de pâine scurtă de ciocolată-caramel se vor păstra, între straturi de hârtie pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână
Pentru a prăji nucile pecan, așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt unsă și coaceți într-un cuptor de 350 km f, agitând tigaia ocazional, până se parfumează, 5 până la 10 minute. Urmăriți-le cu atenție pentru a vă asigura că nu ard și transferați nucile prăjite pe o farfurie pentru a le lăsa să se răcească.
Extras din Cookie Swap! Drepturi de autor 2010 de Lauren Chattman