Ciocolată Stout Bundt Tort
Chocolate Stout Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 239 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de praf de copt, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolată Stout Bundt Tort, Ciocolată Stout Bundt Tort, și Ciocolată Stout Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt bundt pan și praf cu cacao.
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, zahărul granulat, sarea și ouăle până se combină.
Bateți untul, smântâna, vanilia și stout până se combină.
În castron mediu, bateți făina cu cacao, bicarbonat de sodiu și praf de copt.
Se amestecă în amestec umed până se combină.
Se toarnă în tigaie pregătită și se coace până când este ferm la atingere și scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri umede, 45 până la 50 de minute.
Transferați în grătar pentru a se răci complet. Slăbiți marginile cu cuțitul și inversați pe placa de servire.