Ciocolată Smântână Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați smântâna de ciocolată Fudge. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 743 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Dacă aveți extract de vanillan, sirop de porumb, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Cremă De Cireșe, Tort De Smântână Cu Smântână, și Fudge De Arahide Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci și lăsați-l deoparte. Într-o cratiță grea, combinați zahărul, smântâna, siropul de porumb și untul. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți un minut. Se amestecă până se amestecă bine.
Scoateți capacul și, fără agitare, încălziți între 234 și 240 de grade F (112 până la 116 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă moale care se aplatizează atunci când este scoasă din apă și așezată pe o suprafață plană.
Scoateți de pe foc și adăugați ciocolata și vanilia. Nu amestecați. Setați tigaia peste un suport de sârmă până când amestecul se răcește la aproximativ 175 grade F (80 grade C). Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute.
Bateți fudge-ul cu o lingură de lemn până se îngroașă și își pierde luciul. Se amestecă nucile și se toarnă în vasul cu unt.
Se întinde uniform, apoi se lasă deoparte să se răcească.