Ciocolată roz și cookie-uri albe
Ciocolata roz și cookie-urile albe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână câteva picături de pastă colorantă alimentară, sirop de porumb, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de Ziua Îndrăgostiților cu inimi de ciocolată albă (roz) , Fursecuri Cu Ciocolată Roz, și Fursecuri Cu Ciocolată Vegană Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți două foi mari de copt căptușite cu hârtie pergament.
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și pudra de cacao și se fixează aside.In un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul până la crem.
Adăugați oul și bateți până se amestecă, apoi bateți în vanilie.
Adăugați alternativ amestecul de zară și făină până când aveți un aluat neted, gros.Folosind o lingură cu grămadă generoasă, aruncați aluatul pe foile de copt distanțate la 2 inci.
Coaceți timp de 12-14 minute sau până când cookie-urile apar setate și izvorăsc înapoi când sunt atinse.
Scoateți din foile de copt și lăsați să se răcească.Puneți o pungă de decorare într-un pahar și trageți părțile în jos pentru a face o manșetă mică . Nu tăiați partea de jos și nu adăugați un vârf de decorare în acest sens point.To faceți glazura albă, combinați zahărul pudră, smântâna, laptele și siropul de porumb într-un castron și amestecați până se îngroașă.
Adăugați sirop de porumb și vanilie.
Adăugați mai mult lapte, câte 1 linguriță odată, până când aluatul este subțire, dar nu curge.
Transferați în geanta de decorare.Repetați aceiași pași cu rețeta de glazură roz, adăugați doar colorantul alimentar roșu
Transferați într-o altă pungă de decorare.Când cookie-urile sunt complet reci, întoarceți-le astfel încât partea plată să fie în sus. Tăiați vârful de pe Punga Albă de decorare și umplerea țevii peste jumătate din fiecare prăjitură. Repetați cu glazura roz.
Lăsați cookie-urile să stea la temperatura camerei până când glazura se stabilește.