Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu picătură de ciocolată. Această rețetă servește 36. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr pudră, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-urile de ciocolată de Crăciun cu Dove promite ciocolată neagră, Ciocolata Picătură Cookie-Uri I, și Ciocolată Picătură Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F. F. Ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, 1/2 cană de unt, zeama, vanilia, oul și 2 uncii de ciocolată topită cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Ciocolata
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Pe foaia de prăjituri, aruncați aluatul cu linguri rotunjite la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când aproape nu rămâne nicio indentare când este atinsă în centru. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Într-o cratiță de 2 litri, topiți 2 uncii de ciocolată și 2 linguri de unt la foc mic, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră și apa fierbinte până se omogenizează. (Dacă glazura este prea groasă, adăugați mai multă apă, câte 1 linguriță. Dacă glazura este prea subțire, adăugați mai mult zahăr pudră, câte 1 lingură.)