Ciocolată-migdale Nuggets de bucurie

Ciocolată-migdale Nuggets de bucurie
Dacă 17 cenți pe porție cade în bugetul dvs., pepite de ciocolată-migdale de bucurie ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 47 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați migdale, chipsuri de ciocolată semi-dulci, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepite De Pui Cu Crustă De Migdale, Ciocolata Tia Maria nuggets, și Nuggets Dublu De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți prunele sau curmalele, nuca de cocos și 1 1/2 lingurițe de pudră de cacao în robotul de bucătărie și amestecați până când aveți o pată lipicioasă. Împărțiți blobul și procesați din nou scurt pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine distribuite. Dacă amestecul nu pare suficient de lipicios, puteți adăuga mai multe prune uscate sau curmale (dar prunele ar trebui să fie deja foarte lipicioase). Răzuiți pata pe o farfurie, acoperiți-o cu folie de plastic și aplatizați-o până când are o grosime de aproximativ 1 inch. Păstrați-l acoperit și dați-l la frigider timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prune UscatePrune Uscate
DateDate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Amestecați zahărul cofetarilor și lingura de pudră de cacao pe o farfurie. Scoateți o linguriță îngrămădită din amestecul de nucă de cocos, formați-o într-o formă ovală, apăsați o migdale în mijloc și acoperiți-o cu amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Rulați fiecare pepită (sau câte doriți) în zahăr de cacao/cofetari și așezați-o pe o farfurie. Repetați de aproximativ 23 de ori. Puteți să le serviți imediat sau să adăugați o ciocolată de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Puneți pepite în congelator pentru câteva minute în timp ce încălziți ușor chipsurile de ciocolată (am folosit un cuptor cu microunde). De îndată ce chipsurile sunt abia topite, răzuiește ciocolata într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund mic. Pipă ciocolată pe fiecare pepită. Nuggeturile se păstrează bine acoperite la temperatura camerei timp de aproximativ 2 zile. Dați-le la frigider dacă trebuie să le păstrați mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista