Ciocolată Meringue Kisses
Ciocolata meringue pupici ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 39 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți amidon de porumb, granule de cafea instant, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Încercați Ciocolată Meringue Kisses, Ciocolată-Alune Meringue Kisses, și Meringue Kisses I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Acoperiți o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară; fixați cu bandă de mascare.
Combinați cacao și ciocolată într-un robot de bucătărie și pulsați de 4 ori sau până când ciocolata este tocată mărunt.
Adăugați zahărul pudră și amidonul de porumb și pulsați de 2 ori sau până când amestecul este bine amestecat. Bateți albușurile de ou și granulele de cafea într-un castron mediu la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat zahărul granulat, câte 1 lingură, amestecând amestecul până se formează vârfuri tari. Îndoiți amestecul de cacao și vanilia. Puneți amestecul de albuș de ou într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați. Decupați cu atenție 1 colț de jos al sacului. Puneți amestecul de albuș de ou în 24 de porții pe foaia de copt pregătită, formând movile ascuțite de 2 inci lățime și 1 1/2 inci înălțime.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute sau până se usucă. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Notă: păstrați sărutările într-un recipient etanș până la 2 zile.