Ciocolată Germană Pecan Pie Baruri

Ciocolată Germană Pecan Pie Baruri
Batoanele de plăcintă cu Pecan de ciocolată germană ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Acest desert are 344 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, făină de aur, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Batoane De Plăcintă Germane Cu Ciocolată-Pecan, Ciocolată Germană Pecan Pie Baruri, și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. linia de Jos și laturile tigaiei de 13x9 inci cu folie rezistentă, extinzând folia de 2 până la 3 inci pe 2 laturi opuse ale tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În robotul de bucătărie, Așezați făina, zahărul pudră, 3/4 cană de unt și cacao. Acoperiți; procesați cu impulsuri rapide de pornire și oprire până la consistența mesei grosiere. Apăsați în partea de jos și 3/4 inch în sus părți ale pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor; presărați chipsuri de ciocolată peste crustă. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, siropul de porumb, untul topit și ouăle cu biciul până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan. Lingură peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până devin aurii și setați. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. La frigider 1 oră. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie pe placa de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista