Ciocolată-Espresso Lira Tort Trufe
O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 11 cenți pe porție cade în bugetul dvs., ciocolata-Espresso Pound tort trufe ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tort de milioane de dolari, cacao de proces olandez, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, Tort de zahăr brun și ciocolată cu glazură de arțar - Espresso, și Trufe De Ciocolată Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți jumătate de tort de un milion de dolari într-un castron mare. Baton de copt cu ciocolată cu microunde și smântână într-un castron de dimensiuni medii, sigur pentru cuptorul cu microunde, la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Se amestecă cafeaua instant. Se amestecă glazura de unt de vanilie și amestecul de ciocolată în tort până când amestecul își păstrează forma. Formați în bile de 1 inch.
Rulați fiecare trufă în cacao de 2 ori.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.