Ciocolata Espresso prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 393 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bara de coacere cu ciocolată dulce, unt, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Espresso Cupcakes, Ciocolată Espresso Cupcakes, și Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 24 de căni de brioșă cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță medie, combinați untul, pudra de cacao, ciocolata și pudra espresso. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Hârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se lasă să se răcească 20 de minute.
4
Într-un castron mare, bateți zahărul și ouăle la viteză medie-mare cu un mixer până când sunt pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
7
Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
8
Coaceți până când un pick de lemn introdus în centru iese curat, 12-14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute.
10
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
11
Țeava sau întindeți glazura Espresso cremoasă peste fiecare cupcake. Sus, cu o fasole espresso acoperită cu ciocolată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Espresso Acoperită Cu Ciocolată
1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în Felii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Într-un castron mare, combinați crema și pudra de espresso, amestecând până când pulberea de espresso se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați untul și bateți la viteză medie cu un mixer până la crem. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, bătând până la neted.