Ciocolată Espresso Buzz Cookie-Uri
Ciocolata Espresso Buzz cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 150 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 304 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare kosher, la zahărul cofetarilor, zahărul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buzz Buzz Buzz: gogoși de banane cu unt maro cu glazură Espresso pentru # NationalCoffeeDay, Espresso Buzz Energy Bars, și Cookie-Uri Espresso Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde sau într-un cazan dublu, amestecând ocazional până se omogenizează, apoi lăsați să se răcească ușor. Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul cu o lingură de lemn până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți în ciocolată răcită până se distribuie uniform.
Într-un castron mic se amestecă împreună sare și făină. Bateți făina în amestecul de ciocolată în două adaosuri, continuând până când aluatul se reunește. Împărțiți aluatul în două bile și răciți timp de 30 de minute.
Făinați o suprafață mare de lucru. Folosind un sucitor, întindeți aluatul într-un dreptunghi gros de 1/8 inch. Utilizați un tăietor de prăjituri canelat de 2 inci (sau altă formă de tăietor la alegere) pentru a tăia aproximativ 24 de fursecuri. Aranjați pe foi de copt lăsând 1 inch între fiecare cookie.
Coaceți fursecurile până se usucă la suprafață, dar nu crăpate, aproximativ 15 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet.
Faceți umplutură de Mocha: într-un castron mediu, bateți împreună untul, pudra de cacao, laptele și espresso instant. Beat într-o ceașcă de zahăr confecții. Gustați și, dacă doriți, bateți într-o altă jumătate de cești de zahăr de cofetărie.
Asamblați cookie-urile: jumătatea superioară a cookie-urilor cu umplutură de mocha. Folosiți celelalte jumătăți pentru a completa sandvișurile.