Ciocolată Espresso Brownies

Ciocolată Espresso Brownies
Ciocolata Espresso Brownies ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 36 de fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original supreme premium brownie, boabe de cafea acoperite cu ciocolată, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso, Ciocolată Espresso Brownies, și Ciocolata Espresso Dovleac Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (325 de metri pătrați pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai al tăvii pătrate de 8 inci sau 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, apă, ulei, ou, espresso, nuci și 1/3 cană de chipsuri de ciocolată până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Brownie MixBrownie Mix
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se presară cu restul de 1/3 cană chipsuri de ciocolată și boabele de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
5
Coaceți 38 până la 41 de minute (tigaie de 8 inci), 34 până la 38 de minute (tigaie de 9 inci) sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se servește ușor cald pentru brownies lipicioase sau se răcește complet pentru o tăiere mai ușoară.
7
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista