Ciocolată Espresso Brownies
Ciocolata Espresso Brownies ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 36 de fani. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original supreme premium brownie, boabe de cafea acoperite cu ciocolată, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Negrese Espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso, Ciocolată Espresso Brownies, și Ciocolata Espresso Dovleac Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (325 de metri pătrați pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai al tăvii pătrate de 8 inci sau 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, punga cu sirop de ciocolată, apă, ulei, ou, espresso, nuci și 1/3 cană de chipsuri de ciocolată până se omogenizează bine.
Se presară cu restul de 1/3 cană chipsuri de ciocolată și boabele de cafea.
Coaceți 38 până la 41 de minute (tigaie de 8 inci), 34 până la 38 de minute (tigaie de 9 inci) sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată.
Se servește ușor cald pentru brownies lipicioase sau se răcește complet pentru o tăiere mai ușoară.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.