Ciocolată Cu Migdale Trufe Pop

Ciocolata de migdale trufe Pop necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 31 de cenți pe porție. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de prăjituri triple de ciocolată coapte se amestecă firimituri, ouă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Trufă sănătoasă de ciocolată cu nucă de cocos și migdale {fără Gluten, fără zahăr adăugat, bogat în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi}, Trufă sănătoasă de ciocolată cu nucă de cocos și migdale {fără Gluten, fără zahăr adăugat, bogat în proteine și cu conținut scăzut de grăsimi}, și Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri.
Instrucțiuni
Coace Duncan Hines Tort Triplu De Ciocolată
Se amestecă conform instrucțiunilor de pe spatele cutiei într-un tort de 13x9. Se lasă să se răcească complet.
Se sfărâmă tortul într-un castron mare.
Adăugați 1/3 cană ganache pregătită și unt de migdale și amestecați până se încorporează.
Rulați amestecul în bile de tort de mărimea nucului și transferați-le pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie de ceară. Asigurați-vă că bilele sunt bine ambalate și arată neted, fără fisuri.
Transferați foaia de prăjituri cu bile de tort în congelator sau frigider timp de 15 până la 20 de minute.
Așezați ciocolata de acoperire într-un castron mic, adânc, sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde în rafale de 30 de secunde, amestecând de fiecare dată până se topește complet. Învelișul topit ar trebui să acopere o lingură, dar va putea totuși să picure încet. Dacă acoperirea este prea groasă, adăugați scurtarea sau uleiul vegetal 1/2 linguriță la un moment dat. Nu depășiți 2 lingurițe pe 16 uncii de acoperire sau tortul se va sparge.
Scoateți bilele de tort din congelator. Scufundați vârfurile bețișoarelor de acadea în ciocolată de acoperire și introduceți bețișoare în bile de tort nu mai mult de jumătate în centru.
Lăsați-le să se așeze timp de 1 până la 2 minute, sprijinindu-se pe bila de tort, se lipesc în aer.
Pick up tort pop de stick-ul și dip în ciocolată de acoperire. Atingeți ușor stick-ul de partea laterală a bolului și rotiți tortul pentru a ajuta excesul de acoperire să cadă înapoi în castron. (Reîncălziți și / sau topiți mai mult glace după cum este necesar).
Poke stick de tort pop în bloc Styrofoam să se ridice drept și se usucă complet, aproximativ 5 minute.
Instrucțiuni Ganache: într-o tigaie de dimensiuni medii, aduceți crema la foc mic și adăugați coaja de portocală.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și se amestecă pentru a se încorpora. (Notă: rețeta Truffle pops nu folosește întreaga cantitate de ganache.)