Ciocolată-Cireș Cizmar

Ciocolată-Cireș Cizmar
Chocolate-Cherry Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 163 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână Unt, cacao de copt, făină de aur și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cizmar Cu Cireșe De Ciocolată, Cizmar De Ciocolată Cu Cireșe-Zmeură, și Chocolate Chip-Cherry Cobbler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă 2 linguri de zahăr brun și amidonul de porumb într-o cratiță de 2 litri. Se amestecă cireșele. Gatiti la foc mediu 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor. Se amestecă extractul de migdale și culoarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă în caserola unsă de 1 litru.
4
Se amestecă făina, cacao, 1 lingură de zahăr brun, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă laptele și vanilia până când amestecul formează un aluat moale. Aruncați aluatul cu 6 linguri pe amestecul de cireșe fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CireșeCireșe
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când toppingul nu mai este aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista