Ciocolată-Ciocolată Cherry Cupcakes
Ciocolata-Ciocolata Cherry Cupcakes ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. Dacă aveți chipsuri de copt, sirop de porumb de culoare deschisă, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Kosher pentru Cupcakes de ciocolată de Paște: Cupcakes de ciocolată fără făină cu glazură de brânză cremă de ciocolată, Cupcakes Cu Cireșe De Ciocolată, și Cupcakes Cu Ciocolată Și Cireșe.
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Linia 24 (2 1/2-inch) cupe de brioșă cu garnituri de hârtie; deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, bateți amestecul de tort, untul, ouăle și sucul de afine-cireșe cu un mixer electric la scăzut timp de 30 de secunde. Răzuiește partea laterală a bolului. Bateți timp de 2 minute pe mediu. Se toarna 2 linguri de aluat in fiecare cana de briose pregatita. Lingura 1 lingurita cherry plăcintă de umplere pe aluat în fiecare ceașcă și de sus cu un alt 1 lingura cupcake aluat.
Coaceți timp de 12 până la 16 minute sau până când o scobitoare introdusă în cupcakes iese curată. Răciți cupcakes în cupe de brioșă pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Scoateți cupcakes-urile din cupele de brioșă și răciți-le complet pe suportul de sârmă.
Așezați chipsurile albe de copt într-un bol mediu; deoparte. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna grea și siropul de porumb la foc mediu până aproape de fierbere.
Se toarnă amestecul fierbinte peste chipsurile albe de copt; se amestecă până se omogenizează complet.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă amestecul de cremă în glazura albă până se amestecă bine; deoparte.
Într-un castron mic, sigur pentru microunde, puneți la microunde chipsurile de ciocolată semidulce pe mediu timp de 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Așezați cireșele maraschino pe prosoape de hârtie pentru a se usca. Înmuiați fiecare cireș uscat în ciocolată semidulce topită și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată până când ciocolata se întărește.
Înghețați fiecare cupcake cu glazură de ciocolată albă și deasupra cu o cireșă acoperită cu ciocolată.