Ciocolată Chip Cheesecake Baruri
Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ou, zahăr, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată Chip Cheesecake Baruri, Ciocolată Chip Cheesecake Baruri, și Ciocolată Chip Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și grăsime it.In un bol mare de amestecare, bate untul până devine cremos. Bateți ambele zaharuri, vanilia, sarea și bicarbonatul de sodiu și continuați să bateți până se amestecă bine, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Bateți în ou.
Adăugați făina și amestecați cu mâna până când amestecul este bine amestecat. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Goliți amestecul pe o suprafață plană și formați-l într-un buștean.
Tăiați aproximativ Jurnalul de jurnal și salvați pentru cookie-urile viitoare.
Tăiați buștenul rămas în jumătate și apăsați jumătate în partea de jos a tigaiei căptușite.Pregătiți umplutura. Bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează, apoi bateți vanilia și oul. Când este neted, amestecați chipsurile de ciocolată.
Se toarnă acest amestec peste baza de aluat pentru biscuiți cu ciocolată.Rupeți bucăți foarte mari de marmură de aluat rămas și aplatizați.
Așezați bucățile peste amestecul de cremă de brânză, întinzând uniform, până când ați folosit tot aluatul. Amestecul de brânză cremă nu va fi complet acoperit.
Coaceți pe raft chiar sub centrul cuptorului timp de 30 de minute sau până devine auriu. Barele se vor umfla destul de mult, dar se vor scufunda oarecum pe măsură ce se răcesc.
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește cel puțin 3 ore. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.