Ciocolata Chiffon Cupcakes este un lactate gratuit rețetă cu 17 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ciocolată Chiffon Cupcakes, Cupcakes Cu Sifon Portocaliu, și Kosher pentru Cupcakes de ciocolată de Paște: Cupcakes de ciocolată fără făină cu glazură de brânză cremă de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina de tort, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Tort
Pudră De Cacao
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un alt bol, bateți gălbenușurile de ou, uleiul și 1/3 cană de apă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateti in 3/4 cana de zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de făină și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Ouă
5
Într-un alt castron, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr, bătând doar până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați amestecul de albus de ou în aluat și pliați cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Umpleți căni de brioșă căptușite cu hârtie sau cu unt (capacitate de 1/3 cană) aproximativ trei sferturi pline cu aluat (aproximativ 1/4 cană în fiecare).
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
8
Coaceți într-un cuptor de 325 până când vârfurile revin când sunt ușor atinse în centru, 20 până la 25 de minute. Se răcește pe rafturi 5 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Patric Gabre-Kidan, bucătar de patiserie pentru restaurantele Tom Douglas din Seattle, împărtășește câteva informații privilegiate. (Am adăugat strategiile noastre preferate.)
2
Asigurați-vă că glazura dvs. este moale și cremoasă. Acest lucru este deosebit de important dacă îl conduceți. Înghețarea rece și rigidă va arăta plictisitoare și aglomerată, nu matasoasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
3
Utilizați o mulțime de culori. Va face fiecare tort unic și va transforma lotul în decorațiuni instantanee pentru o petrecere.
4
Să nu crezi că stropii sunt siropoși. Ele pot ridica de fapt aspectul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropește
5
Amestecați decorațiunile simple cu cele mai elegante. Stropii colorați nu sunt lowbrow lângă cacao cernută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate
Pudră De Cacao
6
Distreaza-te cu topping-uri inima usoara. Unele dintre preferatele noastre sunt jimmies de ciocolată, fasole jeleu, miniatură M&Ms, chipsuri de ciocolată miniatură, arahide și caramelă tocată, bile de lapte malțate sau ciocolată neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De Ciocolată
Bile De Lapte Malț
Ciocolata Neagra
Fasole Jeleu
Ciocolata
Stropește
Arahide
Caramele
M & M
7
Încercați atingeri artistice. Bucățile subțiri de coajă de lămâie sau portocală, lămâie confiată sau coajă de portocală, nucă de cocos prăjită, ghimbir confiat și petale de trandafir îndulcite sunt destul de înfloritoare. Dacă folosiți petale de trandafir, înveliți ușor cele proaspete, nepulverizate cu albușuri de ou pasteurizate, apoi zahăr; lăsați-le să se usuce înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Coaja De Portocala
Albușuri De Ou
Nucă De Cocos
Lămâie
Zahăr
8
Folosiți unt de arahide ca glazură. Se amestecă până la crem, apoi dollop pe prăjituri; sau se învârte cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
Unt De Arahide
Glazura
9
Adăugați elemente "arhitecturale". Bezele mici, Oreo în miniatură sau bucăți de prăjituri cu ciocolată.