Ciocolată Caramel Covrig Gelato

Ciocolată Caramel Covrig Gelato
Ciocolata Caramel covrig Gelato este un desert sudic. Această rețetă face 8 porții cu 462 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, covrigi, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Oh legumele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ciocolată Caramel Covrig Gelato, Brownies stratificat cu Caramel alb-ciocolată și Nib cacao Gelato, și Ciocolata Caramel Covrig Tartă.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele și smântâna într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la 170 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc și se amestecă în pudră de cacao. Apoi, amestecați ciocolata tocată până când amestecul este neted și ciocolata s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați gălbenușurile de ou într-un bol rezistent la căldură medie și bateți până se omogenizează. Adăugați încet zahărul, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă. Adăugați treptat amestecul de lapte și ciocolată în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant. Întoarceți conținutul bolului în cratiță și gătiți la foc mic, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când amestecul atinge o temperatură de 185 de grade și cremă acoperă spatele lingurii. (Nu lăsați amestecul să fiarbă!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați o strecurătoare de plasă deasupra unui al doilea vas rezistent la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul de cremă prin strecurătoare și se răcește la temperatura camerei, amestecând la fiecare 5 minute. Odată ce amestecul s-a răcit, acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Congelați gelato conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
7
Adăugați 1/2 cană de caramel și 1/2 cană de covrigi în ultimele 5 minute ale procesului de agitare sau pliați după terminarea agitării. (Personal, prefer plierea suplimentelor după ce s-a oprit agitarea, mai ales ceva de genul caramel, care are tendința de a dispărea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Transferați gelato într-un recipient sigilat și congelați cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Se acoperă cu bucățile de covrig rămase și sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
GelatoGelato

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Gelato. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista